2013 m. lapkričio 17 d., sekmadienis

SKAIČIAI 666 IR 999

Kiekvieną kartą, kai gaunate bet kokius dokumentus, atidarote sąskaitą banke, įsigyjate automobilį arba nekilnojamą turtą, datas matote laikraščiuose, internete arba išgirstate jas per televizorių ar radiją ir, pagaliau, kai užrašote datas ant dokumentų arba žiūrite į laikrodį, tai jas maitinate energija. Milijardai žmonių visame pasaulyje kasdien naudoja skaičius. Per ilgą skaičių egzistavimo laiką jų energetika labai išaugo. Skaičiai - tai universali simbolių sistema, ją naudoja visi ir kiekvienas, ne taip kaip, pavyzdžiui, abėcėlė: jų yra įvairių… Skaičiai - tai, kas apjungia visus. Tai pagrindas ir todėl yra kolektyvinio mąstymo sukurta pati didžiausia jėga.




SKAIČIUS 666

Simbolinių reikšmių interpretacijoje yra visa eilė klaidų. Viena iš jų yra susijusi su skaičiumi 666, kuris yra vadinamas velnio, žvėries ir panašiu skaičiumi. Pažvelkime į pirminį šaltinį. Biblijoje sakoma: “Čia slypi išmintis! Kas išmano, teapskaičiuoja žvėries skaičių, nes tai žmogaus skaičius, ir jis yra šeši šimtai šešiasdešimt šeši.”, Apreiškimas Jonui, 13.18.
Pirmiausiai, reikia pastebėti, kad arabiški skaičiai atsirado po “Apreiškimas Jonui” parašymo, todėl pačiame tekste skaičių nėra, yra tik jų raidinė išraiška. Todėl kalba eina ne apie skaičius, o apie sąvokos “žvėris” supratimą. Pats skaičius 666 - neneša jokios grėsmės, visiškai priešingai - išreiškia harmoningų santykių visuomenėje idėją, kurie pagrįsti meile ir simpatija artimui. Visų skaičiaus 666 skaitmenų suma (6 + 6 + 6 = 18 = 1 + 8) yra 9. Šiame kontekste kalba gali eiti apie tai, kad turintis šį kodą, gali “išvalyti” arba “užteršti” visuomenę. Šia prasme jau galima kalbėti apie tam tikrą jėgą, kuri veikia visuomenės lygyje, bet ir atsiranda iš visuomenės, bet ne iš vieno atskiro žmogaus.
Kiekvienas žmogus savo gimimo metu gauna savo numerologinį kodą. Šis kodas susideda iš dviejų dalių ir turi informaciją apie išvystytas savybes ir potencialus. Kodo pagrindą sudaro trys baziniai ir trys potencialūs skaitmenys. Pirmasis bazinio skaičiaus skaitmuo apskaičiuojamas paprastai - reikia sudėti visus gimimo datos skaitmenis iki elementaraus skaičiaus, o kiti skaitmenys apskaičiuojami naudojant specialias lenteles.
Šis diapazonas parodo pagrindines žmogaus vystymosi kryptis. Yra ir papildomi skaitmenys, kurie patikslina informaciją. Tokiu būdu, pagal numerologiją, kiekvienas turi savo bazinį trijų skaitmenų kodą. Dažniausiai kodas susideda iš skirtingų skaitmenų, rečiau pasitaiko porų, o dar rečiau - vienodų skaitmenų trejetukai. Ir štai, kas įdomiausia - žmogus su baziniu skaičiumi 666 - negali gimti niekada. Jis neegzistuoja iš esmės! Pagal apskaičiavimo metodiką, tokia kombinacija baziniame kode neįmanoma, todėl žmogaus su tokiu baziniu kodu nėra, nebuvo ir negali būti.
Kombinacija 666 galima tik potencialiajame kode, kurį, pirmiausiai, dar reikia pasiekti. Antra, pati kombinacija neskleidžia pavojaus. Trečia, potencialiame kode dar yra papildomi skaičiai, todėl visų skaičių suma negali būti 9. Reiškia tas, kurį vadina “žvėrimi” - kūdikiu būti negali.




TAI - NE ŽMOGUS. TADA KAS TAI?

Tai, ką vadina velniu, “žvėrimi” ir panašiai - tai žmonių vaizduotės vaisius, kolektyvinė iliuzija. Jo gamtoje nėra. Pasaulio sutvėrėjas jo nesukūrė ir tai nėra jo priešingybė, kaip kai kurie mano. Jį sukūrė žmonės! Ir jis egzistuoja tik tų, kas juo tiki ar bijo, vaizduotėje. “Žvėris”, velnias įasmenina blogį, kurį žmonės vykdo vienas kito atžvilgiu. Jis egzistuos tol kol žmonės kels skausmą ir kančias vienas kitam. Todėl ir pasakyta: “tai žmogiškasis skaičius”, sukurtas žmonių. Kodas 666 pateikiamas kaip “žvėries” dirbtinės natūros įrodymas.
Reikia atkreipti dėmesį tų, kas domisi simbolika, datų kodais. Pagal numerologiją, galima sudėti tik pilnos datos skaičius. Pavyzdžiui, daug triukšmo sukėlė datos 06.06.06 ir 07.07.07. Pirmoji, kaip velnio skaičius, o antroji, kaip laimės ir sėkmės skaičius. Abiem atvejais tai yra žmonių fantazija ir klaida.
06.06.06 - tai iš tiesų yra 2006.06.06, todėl 8 + 6 + 6 = 20 = 2;
07.07.07 - tai 2007.07.07 ir atitinkamai 9 + 7 + 7 = 23 = 5.
Žinoma, fantazuoti gali visi, bet realybei tai neturi įtakos. Tai yra paprasčiausias reklaminis triukas ir nieko daugiau, kaip ir vieno žinomo filmo “Omenas” reklaminė kampanija.




SKAIČIUS 999

Grįžkime prie žmonių… Žmogus, kurio bazinis kodas 666 neegzistuoja, bet yra žmonių su kitokiomis įdomiomis kombinacijomis. Pavyzdžiui, 999. Pati kombinacija reiškia “apsivalymą” visuose lygiuose. Skaitmenų suma 9 + 9 + 9 = 27 = 2 + 7 = 9. Galima pasakyti, kad tai reiškia “apsivalymą” visuose lygiuose nuo “nešvarumų”.
Tokį kodą turi, pavyzdžiui, Lensas Armstrongas (Lance Armstrong). Laba įdomi asmenybė. Žinomas tuo, kad septynis kartus tapo “Tour de France” nugalėtoju, dar turi daug ir kitų sportinių pasiekimų. Bet prieš tai jis išsigydė vėžį. Čia matomas “apsivalymas” nuo “purvo”, jo gyvenimo programos, susijusios su skaičiumi 9, pasireiškimas. Vėžys laikomas karmine liga ir su juo ne taip paprasta susitvarkyti ir fiziškai, ir psichologiškai. Jam tada buvo 26 metai. Toliau tą įveikimo ir grįžimo į gyvenimą patirtį jis aprašė savo knygoje. Štai koks pavyzdys, kokia gali būti “sudėtinga patirtis”, susijusi su valančia skaičiaus 9 jėga.
 Informacijos šaltiniai: mistika.xyz, biblija.lt, pixabay.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą